TEK 4 MOSTOV – 15. 6. 2024

Pravijo, da so v Škofji Loki najboljši navijači. Zagotovo bo tako tudi na letošnjem 12. Teku štirih mostov, ki bo v soboto, 15. junija 2024.

Najprej bodo tekli otroci iz vrtcev, obenem pa bomo podelili tudi priznanja mladim športnikom. Vabljeni torej, da skupaj s svojim otrokom pridete na Mestni trg ter ga za nekaj časa prepustite izkušenim vzgojiteljicam in vzgojiteljem Vrtca Škofja Loka, ki bodo otroke z nekaj vajami ogreli in jih pripravili na tek. Po koncu vrtčevskih tekov bo Tek zlate pentljice.

Vabimo vas, da se skupaj z otrokom udeležite dopoldanskega teka, in sicer:

  • Ob 10.00 otroci v starosti od 1 do 2 let (tek s starši po Mestnem trgu – dolžina teka 100 m).
  • Ob 10.30 otroci v starosti od 3 do 4 let (tek v spremstvu vzgojiteljic in vzgojiteljev s startom na Mestnem trgu in ciljem na Trgu pod gradom – dolžina teka 250 m).
  • Ob 11.00 otroci v starosti od 5 do 6 let (tek v spremstvu vzgojiteljic in vzgojiteljev s startom na Mestnem trgu in ciljem na Trgu pod gradom – dolžina teka 350 m).

Če bo otrok v kateri od starostnih skupin preveč, jih bomo razdelili v dve skupini.

Tek je povsem netekmovalnega značaja. Ker si vsi želimo, da bi prireditev lepo uspela, vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite do četrtka, 13. 6. 2024 preko prijavnice, ki jo dobite v oddelku vrtca.

POMEMBNO!!!

Tudi letos bodo otroci za svoj tek nagrajeni z majico in sladico, ki jo podarja trgovina Unikatno slaščičarstvo na Mestnem trgu. Majico in kupon za sladico boste lahko prevzeli v prijavni službi v Sokolskem domu od 8. ure naprej.

Vljudno vabljeni!