Pozdrav ravnateljice ob začetku šolskega leta

Spoštovani starši,
pričenjamo novo vrtčevsko/šolsko leto in ponovno bomo z veseljem odprli vrata 945 otrokom, od tega kar 250 otrokom, ki bodo v vrtec vstopili prvič.

Preteklo šolsko leto je bilo tudi za nas posebno. Prineslo nam je kar nekaj novosti in tudi nekaj dobrih izkušenj, ki so kasneje postale del našega vsakdana. Trudili se bomo, da nas izzivi soočanja z epidemijo, ne bodo preveč obremenjevali in da bodo vse naše misli in moči usmerjene v pedagoško poslanstvo. Skupaj z vami bomo ustvarjali varno in prijazno okolje, v katerem se bodo otroci dobro počutili in kjer bo veliko priložnosti za ustvarjalno igro, spoznavanje domišljijskega sveta in učenje v različnih in spodbudnih okoljih.

Imamo odličen strokovni kader, ki se redno izobražuje in bo znal na primeren način otroke navduševati ter v kritičnih trenutkih tudi prepoznati stisko posameznega otroka. Imamo sodobna didaktična sredstva in ustvarjalne metode dela, za izvedbo načrtovanih in spontanih dejavnosti. Predvsem pa imamo srečo, da je Škofja Loka z okolico čudovita v vseh letnih časih in da so enote vrtca umeščene v takšno krajinsko arhitekturo, da omogočajo vsakodnevne sprehode in pobege v naravo.

Celotna ekipa zaposlenih v Vrtcu Škofja Loka se bo potrudila, da vam bomo v podporo, da boste sleherni trenutek čutili, da so otroci v varnem okolju in da boste tudi vi, spoštovani starši, vedno naš pomemben sogovornik.

Vse bo dobro, zaupajte nam, zaupajte v kakovost pedagoškega dela in se prepustite našim dolgoletnim izkušnjam.

Veseli smo, da boste delček najlepšega obdobja preživeli z nami in da se bomo lahko skupaj veselili uspehov vaših otrok.

Dobrodošli otroci, dobrodošli starši!

Janja Bogataj, ravnateljica in kolektiv Vrtca Škofja Loka

Skip to content