Spoštovani starši,

tiho smo pričakovali, da se bodo zdravstvene razmere v našem prostoru uredile do te mere, da bomo lahko na široko odprli vrtčevska vrata. Žal situacija z epidemijo tega še ne dopušča, tako, da bo Vrtec Š kofja Loka odprt tudi do nadaljnjega tako, kot je zapisano v zadnjem Sklepu župana Občine Š kofja Loka.

Starši, ki imate potrebo po vključitvi otroka v vrtec, vas prosim, da za prihodnji teden v aplikaciji Web vrtec prijavite svojega otroka. Zaželeno je, da to uredite do nedelje, 6.12.2020 do 12.00 ure.  Na podlagi zbranih prijav bomo organizirali delo, tako kot do sedaj. Priložite tudi izjavo s strani delodajalca.

Zaposleni v Vrtcu Š kofja Loka pa smo se glede na trenutne razmere že organizirali in bomo za vse otroke pripravili nekaj dogodkov in aktivnosti, ki bodo po različnih poteh prihajali do njih. Naj bo praznični december tudi čas za drobne skrivnosti in iskanje različnih poti, ki nas bodo kljub prepovedi združevale in povezovale na daljavo.

O posameznih dogodkih vas bomo sproti obveščali, tako, da boste lahko pozorni nanje in si organizirali tudi družinski čas.

Želim vam, da ostanete zdravi, da se imate lepo, če pa potrebujete z naše strani karkoli, prosim sporočite in če bo v naši moči, vam bomo z veseljem pomagali.

Starši, ki imate stisko, ali potrebujete pogovor, se lahko obrnete tudi na našo svetovalno službo, ki vam bo skušala pomagati po svojih močeh. Želimo, da smo tudi v tem času povezani in da vam nudimo ustrezno podporo, četudi ne moremo biti vsi tesno skupaj. Imamo izkušnje in imamo tudi odgovornost, da v teh “neprijaznih časih” stojimo drug ob drugem in se podpiramo. Včasih je dovolj že to, da se dotaknemo drug drugega z besedo in zavesa tesnobe se lažje odgrne.

Želim vam lep, praznični vikend, ko bo hodil naokoli eden prvih, dobrih mož. Veselite se s svojimi otroki in predvsem podarite drug drugemu delček sebe. Vse kar je v materialu hitro izgubi vrednost, odnos, ki ga vzpostavljate z otrokom  pa bo trajen.

Vse lepo vam želim in vas prijazno pozdravljam,

Janja Bogataj, ravnateljica