Spoštovani starši,

v zvezi znanimi podatki o hitrosti širjenja okužbe s koronavirusom vam sporočam, da se od ponedeljka, 16.3.2020 tudi v Vrtcu Š kofja Loka dalje predvideva zaprtje vseh enot vrtca.

O vseh nadaljnjih informacijah vas bomo še obvestili preko e – igralnic, preko oglasnih desk in preko spletne strani. Informacijo vam posredujem zgolj v vednost, da se boste lahko organizirali v skladu z razpoložljivimi možnostmi.

Prav tako so do preklica ukinjene vse prireditve in dogodki, ki so bili načrtovani na območju Vrtca Š kofja Loka in posameznih enot.

Prosim vas, da to informacijo sprejmete z razumevanjem. Odločitev o zaprtju enot vrtca zagotovo ni lahka, je pa v tem trenutku NUJNA. 

Vsi starši, ki si lahko zagotovite varstvo za vašega otroka ŽE JUTRI, v petek 13.3.2020, vas prosimo, da ga iz varnostnih razlogov NE pripeljete v vrtec.

Glede na naraščanje števila okuženih bo ključnih naslednjih 14 dni in vam resnično toplo polagam na srce, da se držite vseh preventivnih ukrepov in tudi v vaših družinah poskrbite za “samoizolacijo”. S tem bomo kot družba lahko naredili in preprečili največ.

Lepo vas pozdravljam in ostanite zdravi,

Janja Bogataj, ravnateljica