Spoštovani starši!
Z jutrišnjim dnem v Vrtcu Š kofja Loka odpiramo vrata 887 otrokom, od tega kar 221 otrokom, ki bodo prvič prestopili prag našega vrtca. Potrudili se bomo, da jim bo v vrtcu lepo in da se boste ob tem tudi starši dobro počutili. Čas uvajanja bo mogoče za katerega otroka daljši, kot bi pričakovali, zato mu bomo skupaj z vami pomagali, da bo čim hitreje pridobil zaupanje vzgojiteljic.
Velika večina otrok se v vrtcu dobro počuti in ko se navadijo novega okolja in zaupajo vzgojiteljicam, nimajo težav. Takrat nastopi čas za igro, socializacijo z vrstniki, odkrivanje novega, učenje in postopno odraščanje.

Predšolsko obdobje je najlepše in najbolj pomembno v življenju človeka, zato se bomo s kolektivom usposobljenih vzgojiteljic in vzgojiteljev potrudili za vašega otroka. Nekateri nas poznate že kakšno leto ali več, z drugimi se bomo spoznali na novo.
Želimo si lepega in pristnega sodelovanja z vami, tukaj smo, če boste potrebovali našo pomoč, predvsem pa vsi skupaj poskrbimo, da bodo otroci imeli tako otroštvo, ki ne bo vedno že v naprej načrtovano, pač pa bo lahko otrok glavni ustvarjalec in kreator svoje igre.
Želimo vam lepo in mirno leto, predvsem pa se veliko igrajte s svojimi otroki, saj to obdobje tako zelo hitro mine in ostanejo le spomini. Tudi za te se je potrebno potruditi in takrat, ko je čas, tudi izkazati!

Srečno in pogumno v novo vrtčevsko leto!

Ravnateljica Janja Bogataj in kolektiv Vrtca Š kofja Loka